søndag 6. juli 2014

"Hyttaoss" har fått tak :)

Spente på framdriften dro vi en tur på Lørdag og vi ble gledelig overrasket.
 Her sto hytta med tak og villmarks-panel i gavlene.
Jeg må virkelig skryte av de kjekke snekkerne vi har, de jobber som noen helter i varmen, vi snakker da om 27-28 grader på lørdag.
Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort, alt ser kjempebra ut, så de fortjener en skikkelig klapp på skulderen de karene der.                             Gavl i front har fått flott panel, 
     veldig fornøyd med bredden på  panelet og vindskien.


 Takrenner og blekk er snart på plass.


Denne lune kroken blir en perfekt plass for å innta frokosten en deilig sommermorgen :)Her er det vindskier på inngangparti som monteres.


Her har de begynt å sette opp underbordene på kledningen, 
gleder meg til å se når villmarks-panelet er på plass.
Er kjempefornøyd med fordelingen av liggende og stående panel på hytta, dette gir et flott helhets inntrykk, synes nå jeg da :)
Vi fikk ryddet og kjørt bort en del søppel, men det er nok en del å ta tak i når snekkerne er dradd, vi tar vare på kappet, kjekt å ha til å fyre i badestampen med.


Hauger med material tyder på at vi har en god jobb foran oss,
 når snekkerne er ferdig med sin del av jobben :)


Som en avslutning på dagen( for vår del) og for å sette pris på den jobben snekkerne har gjort, dro vi ned til bygda og kjøpte pizza og kalde munkholm. Det smakte fortreffelig for alle mann:)

Planen videre nå er å få beiset hytta når Kjartan kommer tilbake fra MC tur til Bodø om en uke, håper været holder seg til da.

Hege
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar