søndag 16. februar 2014

Alle de valg man skal taDet er vel ingen hemmelighet at jeg har innredet og dekorert hytta mange ganger på papiret, men nå når valg av farger, gulv, panel og kjøkken/bad MÅ på plass, kommer den ekle beslutningsvegringen igjen :-).
Har nå funnet en type panel som Familiehytta, ikke har, selvfølgelig, det må evt spesialbestilles, noe som igjen gir økte utgifter, MEN det panelet er såå fint at jeg må regne på dette en gang til :-)Bilde viser panelet og fargen jeg kommer til å gå for, det er en blanding av 2 deler drivved + 1 del valnøtt. Alle tak og lister blir levert hvitmalt. Gulvene blir nok oljet i en lysere variant enn veggene.

Når det gjelder kjøkken må det bli Ikea, men om det blir hesteskoløsning, kjøkken-øy eller all innredning langs langveggen på kjøkkenet er ikke bestemt enda, Kjartan er jo den som tenker praktisk, og han mener vi må ha all vann fra  kjøkken og bad i en vegg, og det er nok det mest fornuftige, dermed må vi vel ta dette som utgangspunkt til å utforme kjøkkenet. Men type kjøkken er bestemt da :-)

Kjøkken med LAXARBY brunsvarte skuffefronter, dører og vitrinedører

Vi skal en tur til Ikea i mars, da skal vi ta med tegninger av kjøkken å få litt tips fra de som jobber med dette, så da regner jeg med vi kommer i land her også :-)

Hege

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar