fredag 14. februar 2014

Byggesøknad godkjent

1. Innlegg fra oss


Da er vi snart igang med å få realisert drømmen. Etter mange måneder med planer, endringer, nye endringer og beslutningsvegring :) er vi nå i gang. Vi fikk beskjed fra kommunen i går om at byggesøknad er godkjent, men mangler godkjenning av utslipptillatelse, men det regner vi med skal gå i orden.

Hytten vi har valgt er Rondablikk fra Familiehytta.no. En god del endringer er det blitt, men nå er vi snart i mål der også :).
Hyttetegninger vil komme når vi er helt landet på løsningen. 
Hytten bygger vi i Rabben Hyttefelt i Rindal Kommune. Et flott hyttefelt med godt utgangspunkt for turer både sommer og vinter, oppkjørte skiløyper om vinteren og fine opparbeide stier om sommeren.

I tillegg til hyttetomten  har vi også kjøpt en naust tomt ved Grønnlivatnet, dette gir muligheter til vannaktiviteter på sommeren, kajakk eller kano står på ønskelisten :).

I år har det vært en mild og snøfattig vinter så langt, så nå håper vi at vår lokale valgte entreprenør Holte Maskin kan starte graving og planering av tomten snart. Etter befaring sammen med Petter Holte i høst, mener han at det er en grei tomt å planere, noen lass med fyllmasse blir det nok, men ikke noe sprenging.

Vi skal støpe plate, dette gjøres som egeninnsats, men FH bygg skal sette opp rå-bygget av hytten. Innredningen skal vi også gjøre selv, med god hjelp av venner og familie :), så vi håper på å være i mål til jul, da skal det feires jul på hytten :)

Valget av rørlegger falt på Rindal Rørservice AS,også de kjekke karer fra Rindal, vi synes det er greit å benytte lokale leverandører der vi kan.

Så nå er vi i gang med både hytte og blogg, planen er å oppdatere denne jevnlig, slik at venner og familie kan få innblikk i framdriften, planene og ikke minst drømmene :)
                                                                   

                                                                   Hege


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar